Wij kunnen u helpen en adviseren!

Disclaimer

Algemeen
De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Prijzen
Prijzen op deze website zijn inclusief 21 % BTW Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.

Aanbiedingen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Aflevering
Alle bestellingen die voor 15.00 worden ontvangen, worden vrijwel altijd dezelfde dag verzonden, mits op voorraad en betaald.

Voorraadindicatie
De voorraadindicatie geeft de voorraad weer op een bepaald moment bij onze leveranciers. De voorraadindicatie kan meerdere keren per dag bijgewerkt worden en wijzigt dus regelmatig. Aan de voorraadindicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons Privacy beleid.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. HKJ Computers aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij HKJ Computers of bij derden welke met toestemming dit (beeld) materiaal beschikbaar hebben gesteld aan HKJ Computers. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door HKJ Computers

Hyperlinks en downloads
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover HKJ Computers geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadbare items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid.
HKJ Computers aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

 

 

 

HKJ Computers

Sudhoekster Faart 29A

(geen bezoekadres)

8801XD Franeker

(0517) 852 123

 

website security

Nieuwsbrief

Veilig en gemakkelijk betalen

iDEAL Logo RGB 57

Pinnen logo